Contact

Ik ben Kenan Mulaosmanovic. Op dit moment ben ik nog bezig met mijn HBO-ICT opleiding in Zwolle aan het Windesheim. Ik heb ontdekt dat coderen, analyseren en ontwerpen echt bij mij past. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en probeer mijzelf alles binnen het vak aan te leren om mijn ervaring en vaardigheden uit te kunnen breiden.

Wat ik doe

Lang geleden op een vroege leeftijd was mijn interesse in het maken van websites enorm gestegen. Ik ben actief met het maken van websites sinds een vroege leeftijd.

Tegenwoordig heb ik mijn vaardigheden alleen maar uitgebreid. Zo kan ik processen van een bedrijf managen, maar kan ik ook software coderen en nog veel andere producten opleveren. 

Tot nu toe heb ik zelfstandig of door het managen van kleine teams kleine projecten gemaakt. Binnen 2 jaar op mijn opleiding heb ik dus al veel kunnen leren.

Ik zelf kan mijzelf goed aanpassen aan het project, omdat ik kan analyseren, ontwerpen, adviseren en realiseren. Elke taak past bij mij.

Ook geef ik graag advies op verbeterpunten van bedrijfsproducten.

25010329_2057393727825729_3270583077251842048_n

Vaardigheden

Figma

Wordpress

HTML5

CSS3

Java

PHP

Talen

Nederlands
English
Bosanski

Contact

Graag een project starten met mij? Neem dan contact op met mij door middel van het invullen van de bijgevoegde formulier.

Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen!

Copyright © 2020 Kenan Mulaosmanovic